ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

Με χαρές και γέλια στης Ραψάνης τα αμπέλια – Βιωματικό Εργαστήρι

Ο Μορφωτικός Σύλλογος Ραψάνης σας προσκαλεί στο βιωματικό εργαστήρι: «Με χαρές και γέλια στης Ραψάνης τα αμπέλια» με την αγαπημένη Μουσειοπαιδαγωγό κα. Ελένη Μουσουλή, την Πέμπτη 11 Αυγούστου 2022 στις 7 μ.μ. στο Μουσείο Οίνου και Αμπέλου Ραψάνης!

Σας περιμένουμε για να παίξουμε, να δημιουργήσουμε και να χαρούμε όλοι μαζί!

* Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά Δημοτικού Σχολείου και γίνεται σε συνεργασία με τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Ραψάνης.

Στοιχεία βιογραφικού.

Η Ελένη Μουσουλή είναι απόφοιτη Μουσειοπαιδαγωγικής Εκπαίδευσης ΠΣΕ Βόλου (2004) και επιπλέον έχει παρακολουθήσει Πρόγραμμα Επαγγελματικής Κατάρτισης για το σχεδιασμό μουσειακών εκθέσεων (2007).
Εργάζεται στον σχεδιασμό, την εφαρμογή και αξιολόγηση εκπαιδευτικών – περιβαλλοντικών προγραμμάτων σε μουσεία, πινακοθήκες και συλλόγους, όπως το σωματείο ΔΡΥΑΣ, καθώς και στη δημιουργία εκπαιδευτικού υλικού. Σχεδιάζει και υλοποιεί βιωματικά εργαστήρια επιμόρφωσης εκπαιδευτικών στη μουσειακή αγωγή και συμμετέχει σε ποικίλες δράσεις της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Ασχολείται επίσης με τον σχεδιασμό, τη συγγραφή κειμένων, την οργάνωση και επιμέλεια πρότυπων μορφών σχολικής εκδήλωσης. Συμμετέχει σε σεμινάρια, συνέδρια και διαλέξεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό και έχει δημοσιεύσεις σε βιβλία και εφημερίδες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΑΡΘΡΑ