ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

Επίσκεψη νέου Δ.Σ. Μορφωτικού Συλλόγου Ραψάνης στον Δήμαρχο Τεμπών κ. Μανώλη Γεώργιο.

Τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2023 το μεσημέρι, το νέο Δ. Σ. του Μορφωτικού Συλλόγου Ραψάνης συναντήθηκε στην έδρα του Δήμου Τεμπών στο Μακρυχώρι, με τον επανεκλεγέντα Δήμαρχο Τεμπών, κο. Γεώργιο Μανώλη. Η νέα Πρόεδρος του Μορφωτικού Συλλόγου, κα. Ελένη Τζιγκούρα, ο Αντιπρόεδρος κ. Γιάννης Χτενάς, η Γενική Γραμματέας κα. Ευαγγελία Βλαχοστέργιου, η Ειδική Γραμματέας κα. Στέλλα Μαμάτση και η Έφορος Δημοσίων Σχέσεων κα. Πόπη Γαζέτα εξέφρασαν τα συγχαρητήριά τους στον Δήμαρχο για την επανεκλογή του και τις ευχές τους για τη νέα του θητεία και αντάλλαξαν απόψεις μέσα σε ένα πολύ ζεστό κλίμα για τα τρέχοντα ζητήματα και τις εκκρεμότητες, τους στόχους και τον προγραμματισμό δράσεων του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
 
 
Κατατέθηκε παράλληλα ένα υπόμνημα εκ μέρους του Συλλόγου, όπου αναδείχθηκαν τρία βασικά θέματα στα οποία ο Σύλλογος δίνει προτεραιότητα και δήλωσε ότι θα εργαστεί με ζέση για την υλοποίησή τους κατά τη διετία που ξεκινά.
 
 
Ο Δήμαρχος εξέφρασε το θερμό του ενδιαφέρον και τη στήριξή του στο πολυεπίπεδο έργο του Συλλόγου και οι δυο πλευρές τόνισαν την πρόθεσή τους για τη συνέχιση της ειλικρινούς και στενής συνεργασίας τους, έτσι ώστε να ευοδωθούν τα σχέδια για την ανάδειξη των ζητημάτων που αφορούν στη Ραψάνη και την ιστορία, τον πολιτισμό, τον πλούτο της.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΑΡΘΡΑ