ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

4o Ιστορικό Συνέδριο «Ψηφίδες Ιστορίας»

Ο Μορφωτικός Σύλλογος Ραψάνης σε συνεργασία με τηn Κοινότητα Ραψάνης, την  Δημοτική Βιβλιοθήκη και υπό την αιγίδα του Δήμου Τεμπών, διοργανώνει το 4ο Ιστορικό  Συνέδριο με τίτλο «Ψηφίδες Ιστορίας», ως συνέχεια των τριών προηγούμενων που διοργανώθηκαν το 1997, το 2010 και το 2018.

Οι εργασίες του Συνεδρίου θα διεξαχθούν στο Δημοτικό Σχολείο Ραψάνης, το Σάββατο 15 Ιουλίου και ώρα 6:30μ.μ. και την Κυριακή 16 Ιουλίου 2023 και ώρα 10:30π.μ., με στόχο την ανάδειξη των νέων ιστορικών στοιχείων της έρευνας που στηρίζονται στις γραπτές πηγές.

Με την ολοκλήρωση των εργασιών του Συνεδρίου, ο Μορφωτικός Σύλλογος θα τιμήσει όσους στήριξαν υλικά και ηθικά το έργο του καθώς και όσους πρόσφεραν για την αποκατάσταση της Μονής των Αγίων Θεοδώρων

Οργανωτική Επιτροπή Συνεδρίου Ζήλος Δημήτριος, Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Ραψάνης. Γαζέτα Καλλιόπη, Πρόεδρος του Μορφωτικού Συλλόγου Ραψάνης. Βλαχοστέργιου Ευαγγελία, Γραμματέας Μορφωτικού Συλλόγου Ραψάνης. Πανταζή Χάιδω, Υπεύθυνη της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Ραψάνης.

Γραμματεία Συνεδρίου Τζιγκούρα Ελένη, Αντιπρόεδρος του Μορφωτικού Συλλόγου Ραψάνης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΑΡΘΡΑ