ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

Ο «Γάμος» στη Ραψάνη

Όλα ξεκίνησαν με μια υπόσχεση στην εκδήλωση του Συλλόγου Γυναικών Ραψάνης στα τέλη Ιουνίου. Αυτή η υπόσχεση τηρήθηκε στο ακέραιο και η κ. Άννα Βαγενά έδωσε μια σπουδαία παράσταση στον κατάμεστο προαύλιο χώρο του Μουσείου Οίνου και Αμπέλου Ραψάνης το Σάββατο 24 Αυγούστου 2019 με το έργο «Ο Γάμος» της εξαιρετικής κ. Βάσας Σολωμού-Ξανθάκη, παρουσία της ιδίας της συγγραφέα.


Ιδιαίτερα συγκινητικό το κλείσιμο της θεατρικής βραδιάς τόσο από την πλευρά της κ. Άννας Βαγενά, που μίλησε για το χωριό καταγωγής της μέσα από την καρδιά της, αλλά και από την κ. Βάσα Σολωμού-Ξανθάκη, με καταγωγή από τα Αμπελάκια, που ανέφερε χαρακτηριστικά: «Όταν ήμουν παιδί, έβλεπα τα φώτα της Ραψάνης απέναντι από το χωριό μου και έλεγα… Αυτός είναι άλλος κόσμος..! Γύρισα όλο τον κόσμο ταξιδεύοντας και σήμερα γνώρισα τελικά από κοντά αυτόν τον όμορφο… άλλο κόσμο!!»


Οι παραινέσεις δε των δυο σπουδαίων κυριών να συνεχίσουμε να προσφέρουμε στον πολιτισμό του τόπου μας με δύναμη και αγάπη, στο γεύμα που ακολούθησε στη πλατεία της Ραψάνης παρουσία τόσο του απερχόμενου Προέδρου της Κοινότητας κ. Νίκου Γαγάρα όσο και του νέου Προέδρου κ. Δημήτρη Ζήλου, αποτελούν πολύτιμες συμβουλές και μεγάλο κίνητρο για εμάς!

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς!!

Φωτογραφία:
Ν. Γαγάρας
Καλ. Γαζέτα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΑΡΘΡΑ